Over Saskia & Abreptus

Andere kijk op het leven
Mijn naam is Saskia Plantinga, woon in Arnhem en ik ben al ruim 18 jaar uitvaartondernemer. Na het overlijden van mijn vader -ik was 25- veranderde mijn kijk op het leven. Voorheen leefde ik vanuit mijn hoofd; ik wilde altijd alles plannen en regelen. Na deze verdrietige gebeurtenis heb ik besloten om meer naar mijn gevoel te luisteren. Langzaam maar zeker ontwikkelde ik mezelf in de richting van uitvaartondernemer. Vaak wordt er nog over de term “begrafenisondernemer” gesproken. Ik vind dat ik dankbaar en mooi werk heb; mijn eigenschap om alles goed te organiseren komt hier goed van pas.

Roeping
Uit eigen ervaring weet ik wat mensen doormaken in tijden van rouw. Herkenning is belangrijk; ik begrijp wat en hoe het is om een dierbare te verliezen. Op mijn 44e overleed mijn moeder en ineens was ik dus wees. Uitvaartverzorger zijn is een roeping voor mij. Het voelt voor mij niet als werk; mijn missie is om ervoor te zorgen dat mensen op de mooiste manier en op hún manier afscheid nemen van hun dierbare.
De uitvaart van mijn eigen moeder heb ik ook verzorgd. Dit was haar wens,
dus zo hebben we het samen ingevuld. 

Laten we kennismaken
Heeft u behoefte aan een vrijblijvend gesprek bij u thuis over onze mogelijkheden om een uitvaart goed vorm te geven? Of wilt u uw uitvaartwensen vooraf laten vastleggen en meer weten over de kosten van een uitvaart? Neem dan gerust contact met me op en laten we kennismaken.