Verzorgen van een uitvaart door Abreptus Uitvaartverzorging in Arnhem en omgevingWolkendek

Als u daar behoefte aan heeft, kunnen we samen de overledene verzorgen. Dit kan thuis of in het uitvaartcentrum. Het opbaren kan thuis of in het uitvaartcentrum.
Ook kunt u een bredere kring van naasten betrekken bij het afscheid. Bijvoorbeeld collega’s die de overledene dragen. Vrienden kunnen helpen bij het schrijven van de adressen. Buren helpen dikwijls graag met koffie verzorgen bij een condoleance.

Rituelen rondom de uitvaart

Van oudsher zijn rituelen rond het overlijden verbonden met een kerkelijke traditie. Door de toenemende ontkerkelijking hebben deze rituelen een gedeelte van hun betekenis verloren. U kunt zelf het afscheid vormgeven of u laten bijstaan.

Rouwbrieven

Een eigen ontwerp en/of een foto maakt een rouwbrief persoonlijk. Als u daar hulp bij nodig heeft, dan kan ik daarvoor zorgen.

Bloemen

In samenwerking met een bloemist in Arnhem en omgeving kan ik u desgewenst meehelpen bij het uitzoeken van een passend bloemenarrangement.

Uitvaartkisten

Abreptus Uitvaartverzorging beschikt over een ruim assortiment uitvaartkisten. Hierin is iedere gewenste kleur, bekleding, handgreep en afwerking mogelijk.